Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Rekord-kendisser på toppen af Rytterknægten

To kendte tv-personligheder var i dag på Bornholm. Som en del af en større rundtur i Danmark, kom de forbi Rytterknægten. Det er nemlig en af landets syv naturligt højeste punkter.
De er kendt fra film og tv. Fra og med i dag er de også kendt for at have været på Danmarks syv højeste naturlige punkter indenfor en dag. Tomas Villum Jensen og Jonas Schmidt var i dag forbi Bornholm på deres tur rundt til landets højeste punkter. Det bornholmske islæt på turen hedder Rytterknægten og er et af landets højeste punkter med blandt andet Yding Skovhøj og Møllehøj i Østjylland.

Forbilledet for de to rejselystne tv-folks tur er udfordringen at bestige klodens syv højeste punkter, de såkaldte 'Seven Summits' som blandt andet K2 og Mount Everest. I erkendelse af, det nok er en lidt for stor mundfuld, har de Tomas Villum Jensen og Jonas Schmidt kastet sig over de danske og ikke mindst bornholmske højder.

- Det er en måde, hvor man kan gøre noget, der ligner, bare i en meget lille målestok, siger Jonas Schmidt.

Du kan se mere til de to tv-folks besøg på Rytterknægten i Nyhederne 19.30. Du kan også se interviewet med de to kreative og rejseglade fyre i videoplayeren her på siden.

Aktuelle programmer på Play