Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Knivstikkersagen: Hvad skete der i lejligheden?

Efter dag 1 i knivstikkersagen fra Rønne den 30. juli i år er det store spørgsmål, hvad der egentlig skete i lejligheden på Lille Torv i Rønne.
På dag 1 i rettens behandling af knivstikkersagen i Rønne blev de tiltalte og adskillige vidner afhørt. Heriblandt det 31-årige offer, der boede i lejligheden. Under afhøringerne kom det blandt andet frem, at en af de tiltalte - her kaldet C - var blevet stukket flere gange med en kniv og var blevet såret i den ene balle eller højt oppe på benet. Det var hans blod, der senere blev fundet på gaden.

Alle tre tiltalte forklarede på dag 1, at slagsmålet og knivstikkeriet var blevet startet af lejlighedens 31-årige beboer. Den 31-årige har fra sin side forklaret, at de tre indtrængende "pludselig sprang på ham". Han nægtede, at han på noget tidspunkt havde brugt en kniv og påført tiltalte C skader.

Der var ingen vidner til det, der skete i lejligheden. Vidner havde kun set den tiltalte trio ankomme og forlade gerningsstedet.

På dag 2 vil anklagerens dokumentation formentlig kaste et skarpere lys over hændelsesforløbet i lejligheden.

Aktuelle programmer på Play