Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Godmorgen Bornholm

Dagen starter diset, men senere tager vejret til, og det vil regne. Vejret påvirker også Bornholmslinjen i dag.
Vejret på efterårsferiens tredje dag indbyder ikke ligefrem til udendørs aktiviteter. Dagen bliver blæsende og med regn.

- Først lidt eller nogen sol men i morgentimerne diset eller tåget mange steder. Fra I løbet af eftermiddagen skyet med regn fra sydvest. Temp. op mellem 12 og 15 grader. Svag til jævn vind mest omkring øst, som i eftermiddag drejer mod vest og tiltager til let til frisk omkring vest, skriver DMI.

- I aften og i nat først endnu skyet med regn, men det klarer op vestfra dog med dis eller tåge mange steder. Temp. ned mellem 8 og 13 grader. Jævn til håd vind omkring vest, som i nat drejer mod syd og aftager til svag til jævn.

Fly og færger afgår planmæssigt fra morgenstunden. Men senere på dagen vil høje bølger påvirke Bornholmslinjen.

- Onsdag d. 16/10 vil bølgehøjden på afgangen fra Rønne-Ystad kl. 20.30 være over 2,5 meter. Der medtages derfor ikke transporter af levende dyr og lastbiler/trailere med ophængt kød på Express 1 på afgangen, skriver rederiet på sin hjemmeside.

Bornholms Politi melder om en rolig nat.

Det er årets 289. dag. Der er 76 dage tilbage af året.

Aktuelle programmer på Play