Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Farvel til Forældreintra - goddag til AULA

Fra på mandag erstatter det nye kommunikationssystem, AULA det nuværende ForældreIntra. AULA adskiller sig ved at være langt mere brugervenligt.
Med få tryk på sin telefon eller tablet kan man som forælder fra på mandag læse beskeder fra barnets skole.

Alle bornholmske folkeskoler udskifter det nuværende ForældreIntra med AULA.

Og hvor mange forældre tidligere har brugt et mindre pænt sprog i mødet med ForældreIntra grundet det til tider indviklede system, bliver det fremover langt lettere at overskue kommunikationen:

- AULA er et meget simpelt kommunikationssystem for forældre.
Der er kun to hovedområder man skal forholde sig til. Der er beskederne og der er opslagssiden, fortæller kommunal administrator ved Bornholms Regionskommune, Heidi Jørgensen.

Til de forældre, der har mere end ét barn i kommunens folkeskoler er der særdeles godt nyt:

- Når man bruger AULA får man ikke længere en mængde beskeder for hvert barn, der skal læses ved flere log-in.
På AULA kan man fremover læse alle beskeder for alle sine børn ét sted, fortæller Heidi Jørgensen.

AULA kan også benyttes fra telefon eller tablet.

AULA tages i brug over hele landet fra på mandag d. 21. oktober og vil brugt af flere end to millioner brugere.

Aktuelle programmer på Play