Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Bryggeri forærer sauna til Aarsdale

Saunaerne popper op på havne rundt omkring på hele øen, og nu er Aarsdale også kommet med på bølgen. Saunaen er givet til byen af bryggeriet Mikkeller.
En brændefyret sauna har set dagens lys på havnen i Aarsdale. Det er bryggeriet Mikkeller, der har foræret byen en ny attraktion. Det oplyser borgerforeningen i Aarsdale i et nyhedsbrev.

Borgerforeningen er dog allerede i gang med at finde midler til en el-opvarmet sauna-ovn, der skal erstatte brændeovnen.

- Når den er installeret, vil der blive etableret et sæt regler omkring medlemskab, adgang og benyttelse af saunaen, skriver borgerforeningen i nyhedsbrevet.

Der er foreløbig adgang i tidsrummet 08-20, og foruden medlemskab skal man være 18 år for at benytte sig af saunaen.

Borgerforeningen oplyser samtidig, at medlemmer der ønsker at bruge saunaen med det samme, skal følge nogle foreløbige retningslinjer.

- Saunaen skal opvarmes med tørt, rent brænde, som du selv medbringer. Bruger gør ligeledes rent efter brug af sauna. Det vil sige dagen efter, hvor asken er til at fjerne, skriver borgerforeningen.

Aktuelle programmer på Play