Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Miljøminister samler havfald ved fuglereservat

På mandag skal miljøminister Lea Wermelin samle gamle fiskenet og andet affald sammen med BRKs miljøpedeller. Det sker ved fuglereservatet i Nexø.
På Folkemødet i sommer lovede Lea Wermelin, at hun ville hjælpe BRKs miljøpedeller med at samle såkaldt havfald sammen.

På trods af en tæt kalender, har Lea Wermelin valgt at holde fast i aftalen og kommer til Nexø på mandag, hvilket glæder Lars Nyholm Schwaner, som er vejleder for miljøpedeller.

- Fuglereservatet har vi igennem de sidste par år ”befriet” for adskillige gamle fiskenet. Om der på mandag er noget havfald ved vi i sagens natur ikke, men det opdager vi jo. Vi starter klokken 0900 ved fuglereservatet og går en tur ned af kysten og kommer derefter tilbage til udgangspunktet, cirka ved 1100 tiden, hvor der bliver tid til en kop kaffe, fortæller Lars Nyholm Schwaner.

BRKs miljøpedeller er to forskellige, beskæftigelsesrettede tilbud. Det ene tilbud hører under Team Østergade (psykiatri og handicap) og det andet hører under Jobcentret (afklaring, ressourcer og kompetence) på Vibegård. Begge tilbud har mellem 5-8 medarbejdere og borgere, som er i afklaring frem mod uddannelse eller job.

Aktuelle programmer på Play