Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Folk importerer ulovlige knive til Bornholm

Bornholms Politi advarer nu om, at de ser en tendens til, at flere bornholmere bestiller ulovlige knive over internettet. Det kan betyde en plet på straffeattesten i 10 år.
Flere og flere bornholmere kommer i karambolage med kniv- eller våbenloven, fordi de har bestilt ulovlige varer over internettet. Det oplyser Bornholms Politi.

- Bornholms Politi oplever for tiden en stigende mængde sager, hvor bornholmere over internettet bestiller effekter, som kan være ulovlige. Særligt drejer det sig om effekter, der er en overtrædelse af kniv- eller våbenloven, idet effekten indeholder ulovlige eller skjulte knivklinger, skriver Bornholms Politi i en pressemeddelelse.

Et eksempel på en ulovlig kniv er det konfiskerede kniv-armbånd, som der er et billede af til denne artikel. Det er ulovligt, og politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed, når man bestiller ting over internettet. I værste fald kan det nemlig betyde en plet på straffeattesten i 10 år.

- Det hænder også, at forældre ukritisk udlåner deres kreditkort til børn, som så køber de ulovlige effekter via internettet. Forældrene kan derfor ende med en sigtelse for overtrædelse af kniv- eller våbenloven. Lader du dit barn låne dit kreditkort - så spørg lidt mere ind til, hvad det skal bruges til og hvor, skriver Bornholms Politi.


Aktuelle programmer på Play