Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Større olieudslip i Østersøen ud for Ystad

Fredag morgen blev en større olieforurening opdaget i Østersøen ud for Ystad. Det forurenede område er cirka 3000 gange 100 meter.
Et tysk overvågningsfly opdagede fredag morgen en større olieforurening i havet sydøst for Ystad. Det skriver avisen Ystad Allehanda, der også kan fortælle, at det drejer sig om cirka 9000 liter olie af en tyk type.

Det berørte område har ifølge avisen en udstrækning på 3000 gange 100 meter. Til TV 2/Bornholm fortæller den svenske kystvagt, at olien ikke driver mod Bornholm.

- Der er ingenting der tyder på, at olien vil nå Bornholm. Det blæser fra syd, og driftsprognosen siger, at den driver mod den svenske kyst, siger Matthias Lindholm, der er kommunikationsmedarbejder ved den svenske kystvagt.

Olien ligger ifølge kystvagten uden for trafikseparationszonen mellem Sverige og Bornholm. De svenske myndigheder er i øjeblikket i gang med at forsøge at samle olien op.

- Vi håber selvfølgelig, at vi når at samle olien op inden den når kysten, siger Matthias Lindholm.

Kystvagten ved endnu ikke, hvad der har forårsaget olieforureningen, men det er sandsynligt, at olien stammer fra et af de mange skibe, der sejler i området.

Billedet er taget af den svenske kystvagt.

Aktuelle programmer på Play